Kan lika bra blogga... (knivdrama i hälleforsnäs)

2012-01-05 / 16:03:51
Har inaktiverat mitt konto på facebook så där finner ni mig inte längre! :)
Så tänkte att jag lika bra kan blogga istället för att fördriva lite tid, annars fördrev man ju bara tid på facebook.
SLUT MED DET! Iallafall nån/några dagar, tror ni jag klarar mig 1 vecka utan? ;) Mohaha
Då va bara frågan vad ska jag skriva om då? Känns lite som bloggen inte hållt sig till ämnet de senaste... :/
Ledsen för det, men just för tillfället har jag inte haft nån "insprastion" till att skriva om nånting...
Känns som jag redan blottat halva mitt liv i mina texter redan... För sig vet ni ju inte alla händelser jag vart med om.
Hm nu kom jag på en sak jag skulle kunna ta upp! En sak som hände när jag va 6år.
.
Vi flyttade ifrån Eskilstuna till hälleforsnäs när jag va 5-6 år, Mamma hade hört mycket gott om stället och tyckte att de lät som en bra idè att flytta dit, och de gjorde vi oxå. Vi han bara bo där någon månad innan vi märkte vilken råtthåla det va,  saker hände konstant där. Droger våld knivdraman. Själv trivdes jag.
Jag skaffa mig många ny vänner och verkligen ÄLSKADE sällskapet, jag började även i en skola i flen när jag va 6.
jag började entligen i första klass ooh gud vad jag hade tjata på mamma för att få börja ett år tidigare.
Vem vill egentligen börja ett år tidigare? Om man tänker efter nu? Var och varannan har liksom funderingar på att hoppa av. Men i vilket fall... Vi bodde i Häleforsnäs i ca 1år innan mamma fick nog av allting och flyttade igen.
Anledningen till att mamma fick nog var för detta...
Våran granne som bodde porten brevid hade blivit knivhuggen. Anledningen till varför han blev det vet jag inte. Och har faktiskt aldrig frågat. Men det va två järningsmän. Han blev kniv huggen i sitt egna hem. Kommer inte ta allt i detaljer nu. Men i vilket fall. Han sprang genom källaren för att komma till vårat trapp hus. Jag låg och sov när jag vakna av att min bror skriker "Morsan morsan ring snutet!" Jag vakna och spran ut ifrån rummet när jag ser den knivhuggna mannen springa genom våran lägenhet och det droppa blod efter honom. Min syster försökte få bort mig för att jag inte skulle se allt, men jag blev ju orolig jag visste ju inte vad som hände.
Men min syster lyckades hålla mig borta skapligt mycket men jag såg fortfarande mycket.
jag undra vart mamma var jag ville ju ha mamma hos mig! Så jag gick in på toan där den knivhuggda mannen hade satt sig, jag öppna dörren för att prata med mamma. Något jag kanske inte skulle ha gjort, FY så mycket blod det va jag mins fortfarande varje ögonblick. Jag har nog ALDRIG sett så mycket blog från en människa.
Mamma försökte så klart få bort mig där ifrån så hon lämna över allt till sin nära vän som hade kommit för att hjälpa. Så att hon kunde lugna mig. Polisen ambulansen och hela fatterullan kom ju så klart.
Och den knivhuggda mannen fick sjukvård. Själv fick jag en polisnalle. Någon månad efter eller om det va innan... Hm tror det va efter. Då va det knivdram igen och då blev en annan granne knivhuggen. Dock va det inte lika allvarligt... Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska ta och bedda ner mig har åkt på någon förskylning...
/trogblondie
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se