Åsikter. Vilka är era?

2011-11-29 / 16:04:48
jag har verkligen vart riktigt dålig på att uppdatera. Men det har sina anledningar. har rätt mycket på gång just nu. Har möte imorgon om eget boende osv. Sedan drar jag eventuellt iväg här ifrån och kommer befinna mig på okänd ort. Kommer bara finnas i äckeltuna under helgerna. Får se hur allt blir.
aja ska inte säga för mycket just nu.

Kommer inte på något som håller sig till ämnet att skriva om men ska tänkte ta upp lite olika åsikter folk har om min blogg... Först ska jag börja med att säga detta är min blogg och jag skriver exakt vad jag vill! Och ni som läser den vet om att jag ALDRIG skriver de riktiga namnen i mina "historier" och allt som skrivs är av egen erfarenhet känsla och själ. Allt handlar om mig hur jag känner osv. Över till åsikterna...

Va ju ute i helgen men vänner osv. Och på något vänster kom vi in på samtalet "min blogg" folk verkade inte alls gilla vad jag skrev om. "för varför ska man skriva om sitt liv för?" Det tyckte dom va rätt onödigt för det behöver väl inte alla andra veta osv. För dom skulle aldrig skriva om nått sånt. Men varför ska jag gå runt och skämas över mitt förflutna jag innan inte pratat om? Det är inte jag som gjort fel i dom flesta sammanhangen. Så för att försvara mig själv sa jag bara som de va. Det ni alla läsare redan vet. jag skriver om detta för att jag VET att de finna folk som känner igen sig i de jag skriver och har kanske till och med vart med om liknande händelser? Kanske kan jag hjälpa och stötta någon annan? Vilket jag gärna skulle göra i såna fall. Vilket jag redan gjort. Och jag nämner ju aldrig ut personen i fråga i min blogg alla namnen är på hittade. Förutom de som skrivits om min pappa. Vilket jag oxå sa. Sedan för att inte göra en stor sak av grejen fick dom gå runt och sura över min blogg. Så sa jag bara. Alla får ha sina åsikter och tycka vad dom vill. Jag kommer skita i er som kritiserar och speciellt ni som kritiserar utan att ha läst den. Smaken är som baken delad i två! ;) .
.
Så en fråga från mig till er (tacksam för svar)
Vad tycker ni om min blogg, vad har ni för åsikter om den?
Finns det något som kan bli bättre eller något som kan bli sämre?

Bjuder på denna låten,
vet inte alls vart jag fått denna ifrån
men när jag vaknade imorse så började jag nynna den i huvudet från ingenstans?
Så va tvungen att leta upp den, och jag hade turen på min sida ;) Hitta den!
.

/trogblondie
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se