SisÅdäR... Jag försökte faktiskt sova.. Fan sömnproblem!

2011-12-13 / 04:08:56
Klockan är strax 4 och jag har inte sovit en blund än, gick och la mig vid 2 för att TVINGA mig att sova för jag har ett VIKTIGT möte imorgon halv tre och eftersom min mentor ska med på det mötet måste jag till skolan innan egentligen vilket jag är rätt säker på skiter sig nu... Får ringa runt lunch och komma överens med henne hur vi ska göra osv... Sedan kanske ta och ringa min husläkare? För att få ett recept utskrivet på sömntabletter?
För detta går faktiskt inte längre jag är vaken allt mellan 15 till 46 timmar i sträck ibland längre innan jag sover MAX 6 timmar sen är jag vaken lika länge om inte längre igen... Jag vet inte hur många sömnlösa nätter jag spenderar.
Och inte heller förstår jag hur min krpp orkar?! Jag borde egentligen bara kolapsa, för detta är inte nyttigt för någon... När man nästan inget sover och äter inte som man ska borde vilken människa som helt bara lägga sig ner och sova sova sova och aldrig mer vakna nästan... Först trodde jag allt detta berode på gärnspöken.
Att jag tänkte för mycket på saker och ting... Men efter ett antal sömnlösa nätter och i månader i sträck och det bara blir värre hinner man tänka en HEL del, och tro mig du kommer inte fram till något vettigt...
Soppet stannar precis där de stannade innan... Så allt som du tänkt på har du redan kommit fram till svaret för länge sen... Så vad är de som får mig till att inte kunna sova? Fast jag kan känna mig hur trött som helst somnar jag inte, det bara är så..  Aja skit samma orkar inte lägga mer energi på att tänka på varför jag inte kan sova..
Inerst inne vet jag nog.. Eller så är det bara såhär det ska vara...
.
FÖRESTEN! Bytte design som ni kanske märkt? men jag vette fan hur den ser ut för det vill inte min data visa mig...
Gick in via mobilen men de va nått som inte stämnde? Typ profil bilden? Och den kan jag inte lova att jag vet hur man byter! :o Kanske blir det så att jag byter design igen x)
.
.

.
.
En skön låt bara !
.

/trogblondie
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se